CPNB top 5 in week 20

18-mei-2017 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1. De tolk van Java – Alfred Birney
2. My way – Monica Geuze
3. Zondagochtend breekt aan – Nicci French
4. Ach, moedertje – Hugo Borst
5. Het paradijs – Suzanne Vermeer

Winnaar Libris Literatuurprijs met stip op 1 – Alfred Birney won op 8 mei de Libris Literatuur Prijs 2017 met De tolk van Java. Zijn roman komt deze week met stip op 1 binnen in De Bestseller 60. De wereld van een jongen, zijn Helmondse moeder en Indische vader draagt het stempel van de oorlog in Nederlands-Indië die doorwoedt in het gezin.

Het leven van vlogger en dj Monica – Honderdduizenden volgers hangen online aan de lippen van vlogger Monica Geuze. In My way vertelt zij over haar leven van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes. Nieuw, op 2.

Snel op tafel voor en na het sporten – Dafne likes kookboek van sprinter Dafne Schippers staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan. Aangevuld met persoonlijke achtergrondverhalen uit haar dagelijks leven. Op 14.

Stijgende zeespiegel? De mens weet raad – Wie zich zorgen maakt over een stijgende zeespiegel, zo schrijft geoloog Salomon Kroonenberg, vergeet dat de mensheid zoiets al eerder heeft meegemaakt. In Spiegelzee laat hij zien hoe inventief we daarmee omgingen. Nieuw, op plaats 35.

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

Zijn mannen leuke huisdieren?

Categorie: Boek van de week, Dieren & Natuur, Mens & Maatschappij Het houden van mannen, veldgids in de praktijk – Myrthe van der Meer – The house of Books – 218 blz. Myrthe van der Meer(1983) is bekend van haar boeken PAAZ en UP, autobiografische…

Boek van de week archief
21-mei-2017 | Lees verder | Reageer!