CPNB top 5 in week 49

6-december-2017 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1.Oorsprong – Dan Brown
2.Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder
3.5 ingrediënten. Snel en simpel koken – Jamie Oliver
4.De heilige Rita – Tommy Wieringa
5.De acht bergen – Paolo Cognetti

Vijftig tinten verteld door Christian – E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette. Donkerder is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer, op 8.

Tijl, hofnar en provocateur – Als wees Tijl Uilenspiegel moet vluchten, wordt hij hofnar van Frederik van Bohemen in Den Haag. Tijl, van de Duitse schrijver en essayist Daniel Kehlmann, is een groots epos over de Dertigjarige Oorlog. Op 44.

Gezond slank met de Foodsisters – In Gezond slank met de Foodsisters laten Janneke & Amande Koeman zien dat een paar simpele aanpassingen soms genoeg zijn om gezond slank te worden. Nieuwe binnenkomer, op 32.

Eerste van tweedelige nieuwe Murakami – In deel 1 van De moord op Commendatore zoekt een pas gescheiden portretschilder inspiratie in een afgelegen atelier. Hij vindt iets heel anders. Roman van Haruki Murakami. Nieuw, op 56.

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

Prachtige kunstwerken van steen

Categorie: Boek van de week, Prentenboek Steen voor steen – Tekst van Margriet Ruurs – Vertaling van Linda Jansma – Illustraties van Nazir Ali Badr – Uitgeverij Callenbach Steen voor steen van Margriet Ruurs en Nizar Ali Badr vertelt het verhaal…

Boek van de week archief
11-december-2017 | Lees verder | Reageer!