Mooi initiatief van Manon Sikkel

9-juni-2017 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

Kinderboekenschrijfster Manon Sikkel strijdt tegen het verschil dat gemaakt wordt tussen kinderboekenschrijvers en kinderboekenbakkers. Ze roept alle kinderboekenschrijvers op om een boek op www.boekenbakkers.com te plaatsen.
Boekenbakkers (een geuzennaam) zijn kinderboekenschrijvers die met plezier boeken bakken. Op deze site presenteren ze het boek dat ze zelf het best gelukt vinden, of het boek waar ze op dit moment trots op zijn, of waarvan ze vinden dat elk kind het zou moeten lezen. Meestal zijn het jury’s van volwassenen of kinderen die vertellen wat zij leuke, mooie of goede boeken vinden. Deze keer zijn het de schrijvers zelf die hun eigen boek nomineren. Boeken die elk kind, en elke volwassene zou moeten lezen. Boeken die met veel liefde en plezier gemaakt zijn of die gewoon ‘lekker’ zijn. Ben je kinderboekenschrijver, illustrator of vertaler dan nodigt Manon je uit om je boek op de virtuele toonbank te zetten.

Bron: Manon Sikkel

Pin It

Boek van de Week

Den duvelsmakere

Categorie: Biografie & Autobiografie, Boek van de week, Kunst & Cultuur Jheronimus Bosch – Siggi Weidemann – Uitgeverij Omniboek – 382 blz. Van het leven van Jheronimus Bosch is weinig geweten. De kunstenaar zag het levenslicht omstreeks 1450 in ‘s Hertogenbosch als vierde kind en jongste…

Boek van de week archief
19-juni-2017 | Lees verder | Reageer!