Comfort food voor vega’s

28-oktober-2012 | Categorie: Kookboeken

Happinez Good food – De Arbeiderspers – 144 blz.

Good food: puur, werelds, inspirerend: 80 vegetarische recepten is het tweede kookboek van Happinez. Na het succes van het eerste kookboek, brengt het mindstyle magazine een kookboek uit speciaal voor vegetariërs en mensen die bewust minder vlees en vis willen eten. Good food bevat 80 gezonde vegetarische recepten, om een gebalanceerde en volwaardige vlees- of visloze maaltijd te kunnen serveren.

Het kookboek bevat recepten uit alle jaargangen van Happinez, aangevuld met nieuwe recepten en uitgebreide informatie over bereiding, ingrediënten, de herkomst van producten, voedingswaarde en gezondheid. Ideaal voor als je minder vlees en vis wilt eten of er zelfs over nadenkt helemaal vegetarisch te gaan eten. Met dit boek zorg je ervoor, dat in plaats van de vitamines uit vlees en vis te halen, je alternatieven hebt om te zorgen dat je de broodnodige vitamines, mineralen en vetten toch binnen krijgt. Good food is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken,voornamelijk gebaseerd op de afzonderlijke productsoorten, zoals granen, linzen, specerijen, noten, bladgroenten en superbessen.

Zet in een handomdraai lekkere én gezonde gerechten op tafel als misosoep met pompoen, bietenrisotto met honingartisjokken, gestoofde paddenstoeltjes met spelttortilla of stamppot met Doruvael.

Zoals we gewend zijn van Happinez is het boek, naast dat het heerlijke recepten en de nodige productinformatie en voedingswaarden bevat, ook erg sfeervol, met een mooi design, warme kleuren en prachtige foto’s van de etenswaren. Puur genieten!

Nynke Tans

Pin It

Comments are closed.

Boek van de Week

Ontroerend en indrukwekkend

Categorie: Boek van de week, Roman

Beste mevrouw Eva – Valentijn de Heer – Uitgeverij Pluim – 190 blz. Wanneer Elias een broertje krijgt dat verstandelijk beperkt blijkt te zijn, wordt het er thuis niet leuker op. Zijn vader, die sowieso…

Boek van de week archief

20-september-2023 | Lees verder | Reageer!

Kolletje & Dirk – Koken toversokkensoep

Kolletje & Dirk – Het enige echte grote voorleesboek