CPNB top 5 in week 32

10-augustus-2019 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1.De zeven zussen – Lucinda Riley
2. Huis vol leugens – Nicci French
3. De zeven zussen. Storm – Lucinda Riley
4. Familiegeheimen – Astrid Holleeder
5. De zeven zussen. Schaduw – Lucinda Riley

Vriendschap is een illusie – De vriendschap tussen twee mannen uit verschillende milieus bereikt een keerpunt als een van hen 40 wordt. In Het feest van Elizabeth Day blijkt zelfs een vriendschap van vijfentwintig jaar door een enkele verjaardag te wankelen. Hoogste nieuwe binnenkomer, op 23.

Woef! – Oude wijze honden is deze week nieuw in de lijst van bestverkochte boeken in Nederland. Het zijn verhalen van hondenexpert Elli Radinger. Volgens haar kan de mens veel leren van de omgang met honden, zeker als deze trouwe viervoeter op leeftijd is. Plek 45.

De Gouden Grijns – Jozua Douglas en Tosca Menten slaan wederom de handen ineen met de verhalenbundel Pech onderweg. Verhalen over barre tochten en rampzalige reisjes. Het schrijversduo gaat door het leven als ‘De Gouden Grijns’ en komt deze week nieuw binnen, op 46.

Reis mee! met Wonka’s lift – Regelmatig komt een boek van de overleden Britste auteur Roald Dahl terug in De Bestseller 60. Dit keer een Kinderboekenweekeditie van Sjakie en de grote glazen lift. Het verhaal begint waar Sjakie en de chocoladefabriek ophoudt. Nieuw binnen, op 55.

Bekijk hier de hele top 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

De beer is los!

Categorie: Boek van de week, Jeugdboeken, Klassieker

De beroemde bereninvasie van Sicilië – Dino Buzatti – vertaling Renata Vos – Karaat – 132 blz. Voorafgaande aan de bespreking eerst iets over Dino Buzatti (1906-1972). Nog voor hij zijn studie had afgerond…

Boek van de week archief

11-augustus-2019 | Lees verder | Reageer!