CPNB top 5 in week 37

12-september-2018 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1.De zeven zussen – Lucinda Riley
2.Simpel – Yotam Ottolenghi
3.Mijn strijd – Adolf Hitler
4.21 lessen voor de 21ste eeuw – Yuval Noah Harari
5.Goede mannen – Arnon Grunberg

Meesterlijke eenvoud – Ottolenghi simpel? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar de recepten van de Israëlisch-Britse meesterkok in Simpel zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak. Hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60, op 2.

Grunberg strooit met pech – Fatsoenlijk burger en brandweerman Janowski uit Heerlen wordt in Goede mannen door het noodlot bezocht. De nieuwe roman van Arnon Grunberg komt binnen op 5.

De eurocrisis van binnenuit – De eurocrisis is het persoonlijke verhaal van oud-Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem over hoe een continent op de rand van de afgrond balanceerde. Snelste stijger deze week, van 59 naar plaats 8.

Paradox van liefde en lust – In Erotische intelligentie onderzoekt psychotherapeut Esther Perel hoe de zekerheid van een vaste relatie kan samengaan met de spanning van lust. Nieuw, op 12. Haar boek over (on)trouw, Liefde in verhouding, is terug in De Bestseller 60, op 16.

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

Louis de Grote

Categorie: Biografie & Autobiografie, Boek van de week, Geschiedenis

De Zonnekoning – Johan Op de Beeck – Uitgeverij Horizon – 736 blz. In de jaren zeventig van de negentiende eeuw verbouwde koning Ludwig van Beieren het buitenverblijf van zijn vader nabij Oberammergau. Wie slot…

Boek van de week archief

10-september-2018 | Lees verder | Reageer!