CPNB top 5 in week 41

11-oktober-2018 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1.Het Pioppidieet – Aseem Malhotra & Donal O’Neill
2.Kom erbij – Milja Praagman
3.Lampje – Annet Schaap
4.Dagboek van een muts 12. Liefdeskriebels – Rachel Renée Russell
5.De bokser – Marcel Haenen

Een lifestyleplan in 21 dagen – In het Italiaanse dorp Pioppi leven mensen opvallend lang en gezond. Het Pioppidieet van cardioloog Aseem Malhotra en filmmaker Donal O’Neill bevat recepten en een 3-wekenplan om dat te evenaren. Deze week de nieuwe nummer 1 in De Bestseller 60.

Prentenboek van de Kinderboekenweek – Het is Kinderboekenweek. Maar liefst 21 titels in De Bestseller 60 zijn deze week kinderboek. Kom erbij, het Prentenboek van de Kinderboekenweek, van Milja Praagman, is de hoogste nieuwe binnenkomer, op 2.

Winnaar Gouden Griffel – Annet Schaap won vorige week op het Kinderboekenbal de Gouden Griffel voor Lampje. Het meermaals bekroonde kinderboek stormt De Bestseller 60 binnen, op 3.

Het leven van Max Moszkowicz – De bokser van journalist Marcel Haenen is het levensverhaal van Max Moszkowicz, overlever en grondlegger van een bekende advocatenfirma. Nieuw, op 19.

Het meisje met de toversokken – In Kolletje en Dirk – Kom erbij staan vier verhaaltjes over het leukste kleuterduo van Nederland. Kolletje heeft toversokken waarmee ze probeert allerlei situaties naar haar hand te zetten. Nieuw op 60

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

Een boek dat je beduusd achterlaat

Categorie: Boek van de week, Young Adult

Nieuwe Maan – Sarah Crossan – Vertaling Sabine Mutsaers – Pepper Books – 386 blz. Als Joe zeven is, verdwijnt zijn achttienjarige broer Ed met de auto van hun tante Karen. Thuis is het een…

Boek van de week archief

30-september-2018 | Lees verder | Reageer!