CPNB top 5 in week 45

8-november-2018 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1.De Gorgels en het geheim van de gletsjer – Jochem Myjer
2.Taal voor de leuk – Paulien Cornelisse
3.Pessimisme kun je leren! – Lévi Weemoedt
4.Wim Kieft. De terugkeer – Michel van Egmond
5.Happy life 365 – Kelly Weekers

Nieuwe Gorgels met stip op 1 – De Gorgels en het geheim van de gletsjer van Jochem Myjer voert deze week de volledig nieuwe top 5 van De Bestseller 60 aan. De nieuwe avonturen van Melle en zijn familie komen met stip op 1 binnen.

Vrolijk het mes in de taal – Taal voor de leuk van schrijver, cabaretier en columnist Paulien Cornelisse stijgt van 26 naar 2. Een boek vol bizarre gesprekswendingen, taalvernieuwingen en miscommunicatie.

Hoop, herstel en hervonden herinneringen – Na de bestseller Kieft vroeg iedereen: Hoe gaat het nu met hem? Zo dus. Wim Kieft. De terugkeer van Michel van Egmond komt deze week nieuw binnen, op 4.

Denkwijze voor een leuker leven – Geluk is een keuze zegt psycholoog en voormalig Miss Nederland Kelly Weekers. Happy life 365 schetst een leuker leven aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid en vriendschap. Nieuw, op 5.

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

Pin It

Boek van de Week

Een prachtige Romeo & Julia in proza

Categorie: Boek van de week, Roman, Young Adult

Romeo & Julia – Tiny Fisscher – Blossom Books – 168 blz. Auteur Tiny Fisscher (Castricum, 1958) stuurde een bewerking van Romeo & Julia naar Blossom Books. Daar speelde men al enige tijd met het…

Boek van de week archief

12-november-2018 | Lees verder | 1 reactie