CPNB top vijf in week 22

30-mei-2019 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

1. Summerproof met Sonja – Sonja Bakker
2. De zeven zussen – Lucinda Riley
3. De goede zoon – Rob van Essen
4. Professor S. en de verslaafde koning – Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek
5. Façade – Esther Verhoef

Het rijke emotionele leven van dieren – Op emotioneel gebied zijn we meer verwant aan dieren dan we denken. In Mama’s laatste omhelzing beschrijft de Nederlandse bioloog Frans de Waal het rijke emotionele leven van dieren. Deze week de hoogste nieuwe binnenkomer, op plek 11.

Een ontmoeting met grote sterren – 14 gemiste oproepen van Cruijff is een verzamelbundel met de beste reportages uit alle hoeken van het voetbal. Michel van Egmond schrijft over ontmoetingen met grote sterren. Nieuw, op 12

Gouden seizoen van de godenzonen – In Jongensdromen geeft verslaggever Willem Vissers een compleet beeld van het gouden seizoen van Ajax. In het boek zijn de belangrijkste wedstrijdverslagen, reportages, interviews en columns afgedrukt. Nieuw, plek 24.

Nieuwe thriller met Jack Ryan – In zijn macht is het 22e deel van de Jack Ryan-serie, oorspronkelijk van Tom Clancy en nu geschreven door Mark Cameron. Terwijl president Jack Ryan zich voorbereid op een topontmoeting met de Chinese president, siddert de wereld onder een reeks aanslagen. Nieuw, op 28.

De meest complexe zaak – De wolven is de climax van de Ragdoll-serie, geschreven door Daniel Cole. Wolf, Baxter en Edmunds worden geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. Zullen zij dit overleven? Nieuw, op 32.

Terug van weggeweest – Professor S. en de verslaafde koning van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek is weer terug in De Bestseller 60, deze week op 4. Op zoek naar haar opa, professor S., belanden Zhé en vriendje Brian met de tijdraket in Breinstein, honderd jaar verder.

Bekijk hier de hele Bestseller 60

Bron: CPNB

 

Pin It

Boek van de Week

Boeiende gekkies

Categorie: Boek van de week, Columns & Korte verhalen, Literatuur

Heimwee naar een andere wereld – Ottessa Moshfegh – Hollands Diep – 251 blz. Het vierde verhaal in deze bundel met korte verhalen heet Gekkies. In feite zou die titel boven elk verhaal kunnen…

Boek van de week archief

12-juni-2019 | Lees verder | Reageer!