DWDD boekenpanel van vorig seizoen weg

23-augustus-2019 | Categorie: Boekenbijlage nieuws

Er wordt steeds meer duidelijk over het ontstaan van de jubileumeditie van het DWDD-boekenpanel. De boekhandelaren uit het panel van het afgelopen seizoen werden afgelopen maandag 19 augustus overvallen met het nieuws dat De Wereld Draait Door niet met hen verder gaat.

Margreet de Haan  van ‘t Spui uit Vlissingen: “We kregen het maandag pas te horen. Dat was toch wel een teleurstelling, want we waren al volop aan het lezen. Maar dit hoort kennelijk bij televisie. Het is grillig, alles moet snel en verrassend. Het is jammer, maar we kijken terug op een mooie ervaring. De tijd die wij er al in hadden gestoken, zien we ook niet als verloren tijd: mooie boeken lezen is nooit vervelend. Het voordeel is dat wij onze focus nu weer volledig op onze winkel kunnen richten, want het is toch heel erg intensief geweest.”

Twee dagen later werd al bekend welke boekhandelaren in het jubileumboekenpanel zitting zullen nemen. Het bestaat uit Ronnie Terpstra van boekhandel Van de Velde uit Leeuwarden, Grietje Braaksma van Broese boekverkopers, Wouter Cajot van ‘t Stad leest uit Antwerpen en Manda Heddema van De koperen tuin uit Goes.

Bron: Boekblad

Pin It

Boek van de Week

Een boek als een mokerslag

Categorie: Boek van de week, Literatuur, Roman

Het echte leven – Adeline Dieudonné – Vertaling Kris Lauwerys en Isabelle Schoepen – Atlas Contact – 206 blz. Al zeker tien prijzen won de Waalse Adeline Dieudonné met haar romandebuut Het echte leven.…

Boek van de week archief

11-september-2019 | Lees verder | Reageer!