Een seriemoordenaar in de buurt?

3-april-2016 | Categorie: Thrillers & Spanning

Conflict – Susan Moonen – De Crime Compagnie – 222 blz.

ConflictWanneer er in de woonplaats van Eva en Lotte drie vrouwen verkracht en vermoord worden, heerst er ongeloof en angst. Wie is deze seriemoordenaar? En waarom sterft er dan ineens iemand, die er niets mee te maken lijkt te hebben?
Eva doet op een dag een schokkende ontdekking. Wanneer zij die deelt met haar hartsvriendin Lotte, die ze al vanaf haar kleuterjaren kent, eindigt hun vriendschap. Lotte is woedend en laat Eva vallen. Maar Eva is overtuigd van haar gelijk.

In de dagen hierna merkt ze dat ze Lotte erg mist als vriendin, maar ook als klankbord. Want aan wie moet ze nu over haar problemen met haar vriend Johan praten? Over het onmogelijke in haar relatie met Johan dat zomaar ineens gebeurde. En over haar collega Stijn, op wie ze heftig verliefd lijkt. Eva doet er alles aan om Lotte te overtuigen van haar verhaal, maar dat pakt onverwacht heel anders uit.

Conflict is het debuut van Susan Moonen. Een thriller, die je mee laat kijken over de schouder van een seriemoordenaar. Huiveringwekkend! Susan zet haar lezers op een dwaalspoor en weet dat tot lang in het verhaal vol te houden. Wanneer duidelijk wordt hoe de vork in de steel zit, wordt het verhaal helaas toch iets voorspelbaar, maar dat doet zeker geen afbreuk aan deze thriller. Zeer spannend en een waardig begin van wat ik hoop een mooie auteurscarrière.

Kirstin Rozema

Pin It

Comments are closed.

Boek van de Week

Ontroerend en indrukwekkend

Categorie: Boek van de week, Roman

Beste mevrouw Eva – Valentijn de Heer – Uitgeverij Pluim – 190 blz. Wanneer Elias een broertje krijgt dat verstandelijk beperkt blijkt te zijn, wordt het er thuis niet leuker op. Zijn vader, die sowieso…

Boek van de week archief

20-september-2023 | Lees verder | Reageer!

Kolletje & Dirk – Koken toversokkensoep

Kolletje & Dirk – Het enige echte grote voorleesboek