Haal het beste uit jezelf!

3-juni-2016 | Categorie: Zelfhulpboek

Ontwikkel je talenten – 52 tips om het beste uit jezelf te halen – Daniel Coyle – Vertaling: Frank Lekens – Maven Publishing – 158 blz.

Ontwikkel je talentenVraag je het je ook wel eens af; Hoe kan ik het beste uit mezelf halen? Daniel Coyle is dé expert op het gebied van talentontwikkeling. Hij ontwikkelde 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren. Want een talent kun je wel hebben, maar als je er niet continu aandacht aan besteed dan haal je er niet uit wat erin zit.

En dat is zonde! Dus neem de 52 tips tot je en ga aan de slag met de tips die op jou van toepassing zijn. Sommige tips lijken een schot voor open doel, maar sta er toch eens bij stil en ga na of je er bewust mee bezig bent.

‘Moet je iets nieuws leren, overdrijf het dan.’
‘Blijf stilstaan bij je fouten’.
‘Denk in beelden’.

Alle tips hebben een toegankelijke en beeldende uitleg, voorzien van mooie voorbeelden van alledag. Daarnaast gaat Coyle in op harde en zachte vaardigheden, nieuwe dingen eigen maken en talenten ontwikkelen.

Een heel helder boek, super leuk om te lezen en nog leuker om mee aan de slag te gaan. Gewoon door jezelf bewust te zijn van wat je doet en bepaalde tips toe te passen.

Maar denk aan tip 33: Om van een boek te leren moet je het dichtslaan.
Succes!!

Nelly Hofman

Pin It

Comments are closed.

Boek van de Week

Ontroerend en indrukwekkend

Categorie: Boek van de week, Roman

Beste mevrouw Eva – Valentijn de Heer – Uitgeverij Pluim – 190 blz. Wanneer Elias een broertje krijgt dat verstandelijk beperkt blijkt te zijn, wordt het er thuis niet leuker op. Zijn vader, die sowieso…

Boek van de week archief

20-september-2023 | Lees verder | Reageer!

Kolletje & Dirk – Groene vingers

Kolletje & Dirk – Het enige echte grote voorleesboek van Kolletje & Dirk