Prima boek voor beginnende èn gevorderde koks

20-oktober-2016 | Categorie: Kookboeken

Snelle klassiekers met een twist – Brenda Hoff – uitgeverij Carrera – 244 blz.

snelle-klassiekersFoodblogger Brenda Hoff heeft haar eerste kookboek geschreven, gevuld met 90 klassieke recepten waar ze haar eigen draai aan heeft gegeven. Variërend van moussaka tot nasi goreng en van vissoep tot wortelmuffins – het boek staat vol met gerechten die iedereen weleens gegeten dan wel gekookt heeft. Geen ingewikkelde ingrediënten en eenvoudig te volgen stappen. En dat maakt het een aantrekkelijk boek. Ook de kleurrijke fotografie – bij ieder gerecht zie je het eindgerecht – maken dit een leuk boek.

De recepten zijn onderverdeeld in diverse rubrieken – soepen, snacks, salades, ovenschotels, hartige taarten, pasta, vlees, vis, vega en toetjes/taarten. Hoff maakt de recepten toegankelijk, waardoor dit boek zeker ook geschikt is voor beginnende koks en jongeren-die-op-kamers-gaan. Doordat Hoff haar eigen twist aan de recepten geeft, kan dit boek ook voor de wat meer gevorderde kok inspirerend zijn.

Marlies Slegers

Pin It

Comments are closed.

Boek van de Week

Europa’s verleden, heden en toekomst

Categorie: Boek van de week, Literatuur, Roman

Grand Hotel Europa – Ilja Leonard Pfeijffer – De Arbeiderspers – 547 blz. Al heel wat boeken van deze auteur heb ik gelezen. Meestal heb ik niet zo erg genoten. In zijn boek over Genua

Boek van de week archief

15-januari-2019 | Lees verder | Reageer!